Menu
Your Cart

Esencialna ulja

Esencialna ulja
Brand: SBS
SBS Geranium Essential Oil 20ml Poreklo geranium ulja je iz Južne Afrika, Kine i Egipta. Eterično ulje geranijuma ima miris sličan mirisu limuna,ali ponovo dosta poseban. То је jedno od najboljih prirodnih eteričnih ulja koja se koriste za lov šarana. Jednako dobro se uklapa sa birdfood i fi..
2,300.00 din
Sa PDV-om:2,300.00 din
Brand: SBS
SBS Garlic Oil tj. eterično ulje belog luka je jedan od najčešćih i najuspešnijih aditiva koji se koriste u ribolovu. Bez obzira na godišnje doba, uvek se možete osloniti na njega zbog njegovog prodornog mirisa koji ima jako stimulativno dejstvo na šarana i utiče na brže varenje hrane. Mnogi..
1,690.00 din
Sa PDV-om:1,690.00 din
Brand: SBS
SBS Bergamot Essential Oil 20ml Bergamot drvo je poreklom iz tropskih oblasti Azije, ali se gaji i u Italiji i u Španiji. Ulje se dobija iz ploda , cedjenjem pod velikim pritiskom. Ima prijatan miris svežeg voća. Ima manju gustinu od vode, pa se kao takvo lako širi u vodi. То је visoko konce..
1,700.00 din
Sa PDV-om:1,700.00 din
Brand: SBS
Mnogi ribolovci su već davno otkrili pozitivne rezultate koje daje N-Butyric Acid u lovu sarana. N-Butyric kiselina je za povećanje apetita kod ribe, jer ga smatraju kao prirodni izvor hrane kod Šarana. Proizvod je mlečne fermentacije kukuruza.Ovo je neophodan dodatak dobroj Boili.Treba rukova..
1,350.00 din
Sa PDV-om:1,350.00 din
Brand: SBS
Prema vekovnim zapažanjima šarani vole jake i začinjene arome. Ulje crnog bibera je eterično ulje koje se preporučuje za ribolovce koji žele da kreiraju jedinstvene i nenadmašne mamce i prihranu. Budite veoma oprezni pri dodavanju ovog proizvoda jer, zbog visoke koncentracije predoziranje mo..
2,200.00 din
Sa PDV-om:2,200.00 din
Prikazivanje 1 do 5 od 5 (1 stranica)